Hagegjerder

Vi har alle typer hagegjerder, villagjerder og smijern.

Enten du har behov for et enkelt nettinggjerde eller et elegant stålgjerde, har vi det du måtte ønske. Vi fører vedlikeholdsfrie hagegjerder og smijernsgjerder i alle prisklasser og varianter. Hos oss kan du få kjøpe alt fra det enkle nettinggjerde til de mer estetiske og nostalgiske villagjerdene som gir eiendommen din et ekstra flott særpreg.

Smijernsgjerde – Norges største utvalg av smijernsgjerder, smijern tilpasset dine ønsker og behov!

Vi tilbyr smijernsgjerde og rekkverk til dine ønsker og behov. VI har en profesjonell og allsidig produksjonsavdeling som kan tilpasse løsninger hvis du ikke finner din variant under. Våre gjerder er 100 % vedlikeholdsfrie og tåler mer enn løsninger av tre eller plast. Smijernsgjerde er nostalgisk og danner et lekkert særpreg.

TR-Bjergsted: Et slankt smijernsgjerde med tynne firkantede spiler, cc avstand er ca. 2 m. Standard høyde 1 – 1,5 m

ELEGANTE STÅLGJERDER SOM FØLGER SKRÅNINGER NATURLIG – UTEN TRAPPING!

Eneste stålgjerde som følger skråninger uten trapping! Elementene er bevegelige og justeres etter skråningen på stedet før de festes til stolpen. Slik unngår man kostbar spesial produksjon basert på antall grader i skråningen. Spilene er ikke sveiset fast i topp og bunn, profilen justeres naturlig etter ujevnt terreng og skråninger.

TR-100 – Dekorative stålgjerder som er vedlikeholdsfrie, følger skråning uten trapping.

Et meget robust og stilfullt stakittgjerde av vedlikeholdsfritt stål. Økonomisk og rask montering både for nedstøping eller på mur. Tilbys i høyder fra 1 m opptil 2 m. Galvanisert og pulverlakkert i valgfri farge, med 30 års holdbarhetsgaranti.

Høyder: Fra 1 m opptil 2,4 m Lengde per element: 2800 mm

TR-500 > Favoritten med flat topp – Leveres i høyder à 1 m / 1,2 m og 1,5 m

Elegante og vedlikeholdsfrie smijernsgjerder. Velg mellom forskjellige utgaver eller få din personlige stil produsert.

Disse anbefales der estetikk spiller en vesentlig rolle, eller der et høyt nivå av sikkerhet er viktig. Styrken på våre Palisade-paneler kommer fra utformingen av de horisontale skinnene og der panelene er justerbare mot konturene i terrenget.

TR-500 = Stilsikkert og robust stålgjerde som følger skråninger naturlig uten trapping

TR-300 KULE = Dekorativt smijernspreget gjerde med kuletopp.

Med sitt prisvinnende design er TR-300 blant Europas mest solgte villagjerder. Med en solid utforming, slitesterk og vedlikeholdsfri, kommer i valgfri farge. TR-300 kule leveres i høyder på 1 m, 1,2 m og 1,5 m.

Husk å oppgi om gjerde skal stå på mur eller om stolpene skal støpes ned.

TR-700 – Dekorative stålgjerder med elegant bue i toppen

TR-700 er et stålgjerde med buet topp, som er et dekorativt og populært design. Gjerdet leveres i høyder fra 0,9 m opptil 2 m. Galvanisert og pulverlakkert i valgfri farge, med livslang holdbarhet uten vedlikehold.

Hagegjerder, smijern
Go top

Til toppen