NoiStop støyskjerm

NoiStop støyskjermmoduler er komplette og praktiske moduler som monteres raskt og enkelt. NoiStop har en støy absorberende steinullkjerne som effektivt suger til seg støy uten å reflektere eller sende den i en annen retning slik en vanlig støyskjerm gjør. Modulene er kledd med nordisk furu og impregnert i brun, grå eller grønn.

Tilbys i fire ulike design. Miljøbesparende impregnering, vannavstøtende (ingen svamp effekt!), vindsertifisert, brannsikker, økonomisk og kostnadsbesparende installering. Noistop green er et grønnere alternativ hvor modulene består av en stålramme og gitter for klatreplanter.

NOISTOP WOOD – Allsidige og økonomiske støyskjerm moduler av vedlikeholdsfri furu, maksimal støydemping!

 

Velg mellom følgende stilarter:

 • Demper støy med 21 dB i henhold til EN-1793 og 24 dM i henhold til ISO717-1
  • Fasade i kraftige 15 mm trykkimpregnerte furulister
  • Nyutviklet topp-/bunndesign som sikrer enkel montering og et flott sluttresultat
  • Smal og lett konstruksjon gjør løfteutstyr overflødig ved installasjon
  • Bærende konstruksjon i aluminium og galvanisert stål sikrer lang levetid
  • Kan installeres i standardhøydene 900, 135, 180, 225 ,  270 og 315 cm
  • Elementene kan hver for seg gjøres kortere for perfekt tilpassing

Som en del av Garda-gruppen har vi gleden av å kunne tilby en helt unik type støyskjerm som er rimeligere og mer støydempende enn andre løsninger på markedet. Modulbasert system sørger for raskere og mer kostnadseffektiv montering til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre treskjermer.

STOLPER FOR NEDSTØPING

Vi tilbyr både impregnerte trestolper og galvaniserte stålstolper. Trestolper er det rimeligste alternativet og er laget på samme måte som modulene. Standard lengde på trestolper er 260 – 400 cm. Det anbefales å støpe stolpene minst 900 mm ned i bakken med cc avstand på ca. 2005 mm.

INNFESTNING PÅ MUR

Her anbefaler vi bruk av galvanisert flattstål med kamstål Ø25 – Ø30 mm. Små tynne stolpesko er ikke egnet for store støyskjermer som er utsatt for vind. Med flattstål oppnår man solid og langvarig innfestning som hindrer at støyskjermen ligger flat etter det har blåst kraftig. Det anbefales ett flattstål på hver side av stolpen som på bilde under:

NoiStop Wood har kombinert utsøkt skandinavisk design med god lyddemping og lang levetid.

NoiStop Wood er den eneste støyskjermen fra RockDelta som kombinerer skandinavisk design med den effektive NoiStop steinullkjernen. Elementene er bygget opp som en sandwich-konstruksjon med kraftige horisontale trelister montert på aluminiumsflenser som samles rundt steinullkjernen. På den måten får vi en lett og smal konstruksjon hvor steinullkjernene utgjør et bærende element.

Monteringen er svært enkel; modulene skrus fast på stolpene gjennom forborede beslag.
NoiStop Wood leveres i ulike modulstørrelser som gjør det enkelt og fleksibelt å bygge skjermen. Skjermelementene har en sandwich konstruksjon med horisontale trelister foran og bak med en kjerne av støyabsorberende steinull i midten.

TILBEHØR:

Velg mellom to størrelser av NoiStop Wood dører:
– 180 x 100 x 12,8 cm
– 225 x 100 x 12,8 cm

Dører leveres med tre nøkler.

BEPLANTNING

Noistop green er meget godt egnet for beplantning og etter et par år vil støyskjermen se ut som en hekk som har støyskjermende egenskaper.

NoiStop Wood er den eneste støyskjermen fra RockDelta som kombinerer skandinavisk design med den effektive NoiStop steinullkjernen. Elementene er bygget opp som en sandwich-konstruksjon med kraftige horisontale trelister montert på aluminiumsflenser som samles rundt steinullkjernen. På den måten får vi en lett og smal konstruksjon hvor steinullkjernene utgjør et bærende element.

Grønt gjerde for romslighet og ro

Slyng- og klatreplanter blir mer og mer populære og egner seg godt for planting ved støyskjermen. På selve skjermen kan plantene vokse høyt og dermed sørge for en grønn atmosfære selv i små hager med begrenset plass. Støyskjermen kan på den måten gi et inntrykk av romslighet – I tillegg til at den sørger for ro i hagen.
Uavhengig av om det skal plantes selvheftende klatreplanter eller planter som trenger espalier, er NoiStop støyskjerm det optimale grunnlaget.

Mens virkelig selvheftende klatreplanter som trompetblomst, klatrehortensia, eføy, benved eller villvin fester seg til tregitteret ved hjelp av små luftrøtter, vil espalier-krevende klatreplanter som roser og klematis trenge mer pleie fordi de må bindes fast til gitteret. Uavhengig av hvilken beplantning som velges, gir NoiStop støyskjerm deg full fleksibilitet. Man kan også med fordel dyrke forskjellige klatre-planter på samme sted. På den måten er det mulig å nyte en lengre blomstringstid og en vakrere hage.

Du trenger ikke lenger tenke på vind, men valg av beplantning til støyskjermen er selvfølgelig avhengig av hvor mye sol plantene får. Prinsipielt er det forskjell på hvor mye sollys planter tåler, og det er bare noen få klatreplanter som tåler fullt sollys om sommeren, som pasjonsblomst og trillingranke.

NOISTOP GREEN – Et grønnere alternativ! Støyskjerm har aldri vært enklere og penere!

NoiStop Green støyskjerm bygger som alle andre NoiStop-produkter på prinsippet om høy ytelse og lang vedlikeholdsfri levetid. Støyskjermene (også kalt støygjerder eller støyvern) er tynne og finnes i forskjellige modulstørrelser så de passer inn i alle miljøer. De kan også brukes til utforming av stille kroker i hagen.

Nå kan du legge vakre farger til hjemmet og hagen miljø. – Velg en farge som passer til ditt hus eller som passer inn med omgivelsene. NoiStop Colour er tilgjengelig i fire standard farger: Hvitt, antrasitt grått, svart og mosegrønt.
Skulle du ønske å sette en ekstra spiss på ditt hagemiljø, kan du velge hvilken som helst RAL farge mot en ekstra kostnad. – Minimums bestillingsmengde for Colour er 36 m2.

NoiStop støyskjerm
Go top

Til toppen