Zenturo steingjerde

Gjerder er ofte det første man møter og må ikke nødvendigvis være et pregløst nettinggjerde. Vi fører et bredt spekter av unike gjerder, som frisker opp omgivelsene.

Zenturo er solide gjerde seksjoner med variert maskestørrelse for dekorering. Standard lengde pr seksjon er 2000 mm og leveres i varierte høyder fra 0,6 m opptil 2 m i gråsort eller grønt. Gjerdeseksjonene festes til firkantstolper som støpes ned i bakken. Ved steinfyll benyttes doble seksjoner og spesial stolpe.

NB – Zenturo designgjerde er forbeholdt kommuner/etater – Vennligst ingen private henvendelser under 50 lm

Zenturo steingjerder har blitt populære blant landskapsarkitekter. For større konstruksjoner tilbyr vi også gabioner som er et rimeligere alternativ til vanlig støttemur.

Zenturo gabiongjerde – Dekorativt steinfyllgjerde frisker opp hus og hage!

Zenturo wall er et smart konsept som gjør det enkelt å bygge flotte og dekorative steingjerder ved bruk av stolper og doble paneler med mellomrom i midten. De kan leveres i varierte høyder fra 1 m opptil 2 m.

ZENTURO UTEN DEKOR

Standard seksjoner som festes til stolpe – Kan dekoreres på senere tidspunkt om ønskelig.

ZENTURO MED PIXLER (Brikker)

Plastbrkker i ulike størrelse som klipses fast i maskene på gjerdeseksjonene. Brikkene kan benyttes til å danne et valgfritt mønster, symboler eller tekst.

ZENTURO MED PERFORERTE REMSER (Rustfritt stål)

Perforerte stålplater tres ned vertikalt fra toppen av gjerdet. Platene finnes i to størrelser.

ZENTURO MED PVC  (Slitesterk pvc duk på rull som flettes i gjerde)

PVC duk leveres på ruller à 100 eller 50 m og flettes enkelt inn i gjerdet, man velger selv hvor mange rader eller hvor tett man ønsker det. Kan også brukes til å danne et mønster i gjerde. Det ultimate gjerde for de som ønsker private omgivelser med begrenset innsikt. Slitesterk og vedlikeholdsfri kvalitet – leveres i gråsort eller grønt. Festes enkelt og hurtig.

Her benyttes doble seksjoner slik at det dannes et mellomrom for påfylling av stein, tre eller annen ønskelig masse. Dersom man ønsker mindre stein anbefales mindre maskestørrelse.
Stolpe: Dobbeltsidig firkantstolpe for nedstøping

Zenturo steingjerde
Go top

Til toppen