Fallsikring

Systemguard fallsikring er et unikt og økonomisk rekkverk som kan monteres på tak uten å bore i taktekking.

Systemguard – permanente frittstående rekkverk for både ettermontering og nybygg. Det er ikke penetrerende (frittstående) og begrenser risikoen for fremtidige lekkasjer forbundet med penetrative systemer. Systemet består av horisontale rør og stolper med flat fotplate, uten snublefare.

Montering:

Fotplatene er kledd med gummimatter under med EPDM skumbelegg. Skummet reduserer varmeoverføring til membranen og forebygger dermed slitasje på underlaget. Systemguard er justerbar opptil 250 mm og tilpasses nivået på taket, opprettholder estetisk linje.

Egenskaper:

Frittstående – Flate fotplater – Justerbart / tilpasningsdyktig – Rimelig beskyttelse av personell i høyden.

Kvalitet & sikkerhet:

Galvanisert til BS EN ISO 1461:1999 og er også tilgjengelig pulverlakkert, to lag galvanisert stål for å sikre lang levetid på systemet og belegget. Fotplatene er utstyrt med lim ribbet gummimatter, som inkluderer EPDM skum fyll. Skum -fyllingen reduserer varmeoverføringen til membranen for å redusere membrandegradering. Systemet er justerbar med opp til 250 mm, er jevnet i linje med bygningen, hindrer at noen faller av taket samt at det skaper bedre estetikk fra bakkenivå. Systemet er designet for å BS / EN / SR 15 1988, og kompatibel med BS6180 for vedlikehold bruk, BS6399 Part 2.

Fallsikring
Go top

Til toppen