Støttestag for byggegjerde

Støttestag er et rimelig og effektivt sikringstiltak for å hindre at gjerder velter og at det oppstår farlige situasjoner. Vi tilbyr ulike støttestag, alt etter hvilken type sikringsbehov dere måtte ha.

Garda Støttestag enkelt
Dette er et enkelt støttestag som festes med klammer til byggegjerdet, og med pinner ned i bakken.

Art.nr: 1071. Støttestag, vekt: 1,9 kg

Art.nr: 1011. Pinne til støttestag (1-2 pr. stag), vekt: 0,15 kg

Garda Støttestag standard
Dette er en standard type av støttestag som festes med klammer. Pinne eller jordfeste i V-form benyttes for å feste staget i bakken. Eventuelt kan føtter legges på som motvekt.

Art.nr: 1010. Støttestag, vekt: 1,9 kg

Art.nr: 1011. Pinne til støttestag (1-2 pr. stag), vekt: 0,15 kg

Art.nr: 1036. Jordfeste i V-form, vekt: 0,35 kg

Garda Støttestag klikk
Støttestag med en bunnflate for fot. Festes med klammer og byggegjerdene settes ned i bakkant av staget. Stabilisator-stangen kan tas av bunnplaten.  Dette er et støttestag vi anbefaler ved bruk av dekkduk og ved tette byggegjerder (B2), da det gir god sikring mot vindfang. Integrert løftesikring i staget.

Art.nr: 1062, 1095. Støttestag, består av 2 deler

Garda Støttestag Wind Breaker
Støttestag som gir svært god sikring, og mengden av motvekt kan tilpasses behovet. Det kan brukes et betongelement som passer til de to rammene i staget, eller evt. annen motvekt. Ved bruk av tette byggegjerder, er dette det staget vi anbefaler for best sikring. Festes til gjerdet med klammer, og staget har feste i bunn for byggegjerder (trenger ikke byggegjerdefot). Integrert løftesikring i staget.

Art.nr: 1601, 1602, 1603, 1607. Støttestag, består av 4 deler.

Støttestag for byggegjerder
Go top

Til toppen