Adgangskontroll av kjøretøy

Vi fører kvalitetsprodukter for adgangskontroll slik som de velkjente veibommene fra Automatic systems. Statens vegvesen benytter seg av disse veibommene ved tuneller, fjell overganger, fergekaier osv.

Automatiske veibommer

Vi fører de velkjente veibommene fra Automatic systems av høy kvalitet. Statens vegvesen benytter seg av disse veibommene ved tuneller, fjell overganger, fergekaier osv.

SERIE 1 – Automatic systems – Når kun det beste er godt nok! Råsterk, hurtig og trygg løsning.

Verdens mest solgte veibom som benyttes av Statens vegvesen på fergekaier med saltvann, fjelloverganger med snø og is og trafikkerte veier og tuneller med sand og grus. Kvalitetsbevisste kunder velger Automatic systems veibommer. Bommene scorer best på intensivt bruk, hastighet, og ytelse. Leveres i et bredt spekter for veibredder opptil 14 m.

SERIE 2 – Pro parking – Innovativ veibom med unike applikasjoner og effekter:

Unik og nyskapende veibom som leveres med rødt og grønt LED lys innebygget i bomarmen. Rødt lys indikerer at bommen er nede og stengt, grønt lys indikerer at bommen er åpen og klar for passasje. Hever sikkerheten og reduserer risiko for påkjørsel. Blant de hurtigste bommene med pålitelig magnetisk drift. Slitesterk under alle forhold.

SERIE 3 – Urban, økonomisk og pålitelig veibom.

Dette er en estetisk veibom som leveres med bomhus av børstet rustfritt stål og integrert LED lys i bomhuset og langs bomarmen. Meget populær veibom for båthavner, mindre parkeringsplasser og borettslag. Rimelig pris hvor alt er inkludert.

BETJENING OG STYRING AV VEIBOMMER, PORTER OG PULLERTER:

DBG5 GSM – Styring via mobiltelefon med tilhørende web control system

Bilskilt skanner – Berøringsfri adgangskontroll av kjøretøy, leser alle typer bilskilt.

Strekkodesystem – Kvitteringssystem med printer, leser og software

Kodetastatur – Værbestandige kodetaster med led lys

Callingsystem – Stort utvalg av video overføring og høyttaler anlegg, IP65

NEDAPP – Unikt system som registrerer fører av kjøretøy på lang avstand

Kjøretøy scanner – Fotograferer alle kjøretøy nedenfra, oppdager eksplosiver og farlige gjenstander

Senkbar kjøretøysperre – Kollisjonssikker 

Vi har et skreddersydd utvalg av kollisjonssikre kjøretøysperrer. Våre produkter er sertifiserte og godkjente etter PAS68 standarden. Det innebærer at produktene har bestått en kollisjon med et kjøretøy med en vekt på 7500 KG, i en hastighet på 80 km i timen, uten at den trenger gjennom sperringen. Vi er blant de få i bransjen som kan tilby PAS68 godkjente kjøreporter, pullerter, gjerder, bommer og kjøretøysperrer.

Her presenterer vi vårt utvalg av PAS68 godkjente produkter, kontakt oss for tilbud og mer informasjon

PAS68 KJØRETØYSPERRE – Senkbar og hydraulisk stålblokk i kjøresterk utførelse:

Denne massive stålblokken heves og senkes opp av bakken med valgfri type styring, eksempelvis mobiltelefon, kortleser, kodetaster osv. Kjøretøysperre benyttes i sårbare portåpninger og passasjer og er et tryggere alternativ til en vanlig veibom som knekker ved påkjørsel. Anbefales spesielt for innganger til gassanlegg, fengsler, verdisentraler, militære objekter, industriområder, bilforhandlere, Politiet og andre områder som trenger kjøresterk beskyttelse.

Dette er en kjøresterk veisperre som består av en massiv stålblokk som heves og senkes. Kollisjonstestet og sertifisert for beskyttelse mot kjøretøy i høy hastighet. Forebygger risiko for terrorhandlinger via sårbare portåpninger og passasjer. Kombineres gjerne med en kjøreport som står åpen på dagtid.

Kjørebredder: Fra 2000 mm opptil 6000 mm. Høyde: Fra 800 mm

Brukere: Industrier, bedrifter, bilforhandlere, Politiet, Forsvaret, parkeringsanlegg, verdisentraler, fengsler, flyplasser

MOBIL KJØRETØYSPERRE MED TRANSPORTHENGER – PAS68 SERTIFISERT

Dette er en unik kjøretøysperre som leveres med mobil transporthenger. Hengeren kjøres ut til ønsket sted og senkes med jekk før hengeren tas bort. Sperren står nå rett på bakken, boltes fast og er klar til bruk på et par timer.

PAS68 GODKJENT SKYVEPORT – Sidegående, massiv og kollisjonssikker skyveport

Denne unike skyveporten har bestått kollisjonstest i henhold til PAS68 standarden. Den er egnet til å forebygge terrorhandlinger ved bruk av tunge kjøretøy i høy hastighet, uten at det trenges gjennom porten.

PAS69 GODKJENT SPEEDGATE – Kollisjonssikker og meget hurtig åpne og lukketid

Vi tilbyr den kraftigste og raskeste kjøreporten på markedet. Med en åpne og lukke hastighet på kun noen få sekunder, kombinert med en massiv stål utførelse, oppnår man den høyest tenkelige beskyttelse av kjøretøyåpninger. Denne porten anbefales spesielt for åpninger til gassanlegg, fengsler, forsvaret, flyplasser og industrier.

PAS68 GODKJENT GJERDESYSTEM – Diskré med høyeste beskyttelse mot kjøretøy.

Et kjøresterkt wiregjerde er diskré og dekorativt og tilbyr god sikkerhet mot kjøretøy. Anbefales spesielt rundt sårbare eiendommer og objekter som politistasjoner, kontorbygninger, industriområder, oppbevaring av eksplosiver, gass og kjemikalier. Gjerde har bestått kollisjonstest i tråd med den britiske PAS68 standarden.

STRONGBLOCK XL = Kollisjonssikkert og innbruddsikkert gjerde – sterkest i klassen!

Denne patenterte gjerdemodulen består av en massiv betongblokk med en totalvekt på over 3000 Kg!! Betongblokken har samme kjøresterke egenskaper som midtdeler, med en lengde på 4000 mm. Klatre- og kuttsikre gjerde elementer er gyset fast på blokken, totalt har man den beste beskyttelsen mot både personell og kjøretøy.

PAS68 GODKJENT VEIBOM 

Hydraulisk og kjøresterk veibom som heves og senkes raskt og smidig. Massiv bomarm av stål forebygger ulovlig passering, et godt alternativ til senkbare kjøretøysperrer.

PAS68 GODKJENT PLANTEKASSE

Dette er en unik og diskré form for terrorsikring. Kollisjonssikre plantekasser glir inn i omgivelsene med et lekkert design. Plasseres ofte i urbane og sentrale områder hvor man ønsker å begrense tilgang for kjøretøy til sårbare objekter som ambassader, regjeringskvartaler, etater osv.

Adgangskontroll av kjøretøy
Go top

Til toppen