Netting og gitter

Helideck netting PF1040 – Slitesterk og ekstra tykk netting for landingsplattformer

Vi tilbyr norsk produsert helideck netting for montering rundt landingsplattformer. Ivaretar sikkerhet og består av en trådkjerne på Ø 3,5 mm, totalt Ø4 mm med plastbelegg.

Standard høyde 1 m – maskestørrelse 50×50 mmTenstile strength = Rm 400 # 550 N/mm2

STOLPER TIL FLETTVERK = T for Tungvekter

For å oppnå et profesjonelt og langvarig resultat anbefales det solide T-stolper av stål. T-stolpene er galvanisert og pulverlakkert og gjør at flettverksgjerde får en levetid på minst 20-30 år. Stolpene lagerføres i de fleste høyder og finnes også for overligger. Overligger er et rør i toppen av gjerdet som skaper en ekstra solid ramme og beskytter mot søkk og slitasje som følge av klatring, hærverk osv. Eksempelvis har alle barnehagegjerder overliggere.

T-40 mm stolper med fjellfeste for mur / fjell

T-40 mm stolpe med spiss for nedslåing / nedstøping

BØLGETRÅD TIL FLETTVERKSGJERDE > Strekkes oppe og nede og festes i hver ende av gjerdet.

Hensikten med bølgetråd er å gjøre flettverksgjerde rett og stramt. Bølgetråd fås kjøpt i hele ruller på enten 70m eller 255m. Bølgetråden festes i en ende og rulles ut oppe og nede, den festes i hver ende med strekkfisk som brukes til å stramme opp bølgetråden. Deretter festes bølgetråden til T-stolpene med ståltråd. Nå kan flettverk rulles ut og festes til bølgetråden og stolpene. 

QUICK-ROCK gysemasse > Markedets mest effektive hurtigsement!

Selges i hele spann eller løsvekt. Pulver blandes ut med vann og røres til en tykk flytende røre. Massen helles i hullet, stolpen settes rett ned og etter ca. 5- 10 minutter er blandingen tørket og stolpen står fast.

VINDTETT NETTING / INNSYN DEMPENDE NETTING / TENNISNETT

Vi tilbyr et stort utvalg innsyndempende netting med god skjerming mot vind, sol eller innsyn. Meget godt egnet som beskyttelse av planter, skygge for tennis / idrett, eller for å hindre innsyn. Benyttes ofte utenpå vanlige nettinggjerder.

Ruller i høyde à 1 m / 2 m / 3 m x 50 lm per rull – Pris pr forespørsel.

Innsektsnetting – Effektiv netting som forebygger at innsekter trenger inn ventiler, drivhus og produksjonsanlegg

Stadig flere matprodusenter har innsett behovet for å hindre at innsekter og skadedyr havner i maten. Meierier, bakerier og bryggerier er blant våre kunder som sikrer seg mot skadedyr. Ørsmå masker stopper selv de minste edderkopper, fluer og andre skadedyr.

Vi fører et bredt spekter med sauenetting og viltnetting som er godkjent i henhold til Vegvesenets krav. Vi har også den populære lammenettingen med små masker nede som hindrer at lam setter hodet fast. 100/15/15.

TIPS:

Noen ganger er det vanlig å bruke en topptråd 15 cm over gjerde + at det er 5 cm fra nettingen og ned til bakken slik at du får en total høyde på 1,2 m.

Forbindelsen mellom horisontal- og vertikaltråder er låst med en løkkeknute, som gjør det vanskelig for dyrene å presse trådene fra hverandre. De hele trådene fungerer som en rekke stolper og gir nettingen økt stabilitet. Dette har stor betydning ved belastning fra snø ovenfra.

Den hele vertikaltråden avlaster også stolpene for en del av belastningen fra horisontaltrådene samt medvirker til at stolpeavstanden kan økes.

Lammenetting 100x15x15 trådtykkelse 3,0/2,0
Stolper som brukes er; trestolper Ø=8 cm lengde 175 cm
Topptråd (over gjerde) galvanisert, slett tråd 4,0 mm

Når det gjelder en høyde på 2 m
Netting som brukes er; netting for vilt, med små masker nede for småvilt 200x22x15 trådtykkelse 3,0/2,0
Stolper som brukes er; stålstolper t-50
Hvis ønskelig: Topptråd (over gjerde) galvanisert, slett tråd 4,0 mm

Vindskjermende netting / tennisnett – Ruller à 50 m
Sørger for effektiv vindreduksjon på hele 50 %. Vi kan tilby ruller med vindskjermende plantenetting som kan monteres utenpå flettverks- eller frittståendegjerder. Benyttes av gartnerier og private boliger over hele landet. Tennisnett er av en tilsvarende kvalitet, men kan også brukes som skjerming mot sollys. Nettet leveres med innsydde maljer for oppheng, 50 lm pr rull med høyde på ca. 2 m.

Netting og gitter
Go top

Til toppen