Selvlukkende grind

Vår selvlukkende grind er en dobbelgrind med to horisontale bjelker, sikrer et bredt område og er godkjent for bruk offshore på rigger, skip, stillas, leidere osv. Grindene leveres med 5 års garanti, her kreves ingen form for vedlikehold! Leveres flatpakka med valgfri type innfestning. Kan festes til rør, hjørner og alle typer overflate. Monteres hurtig og enkelt med tilhørende anvisning. Vi ha levert over 300 til norske rigger og supplybåter. Kan tilpasses alle åpninger opptil ca. 950 mm. Ved behov for større åpninger må det bestilles utenom. Kan åpnes både til høye og venstre etter behov.

Et økonomisk og trygt HMS tiltak som benyttes på de fleste rigger og installasjoner offshore og onshore. Meget praktisk selvlukkende grind som sørger for god beskyttelse i åpninger på tak, stiger og stillas. Forebygger fallskader og skaper god sikkerhet. Vi har levert til flere store rigger og tilbyr høyere kvalitet til lavere pris. Grinden er produsert av vedlikeholdsfritt PVC materiale (ATEX) og ikke utsatt for rust, skader osv.

Selvlukkende persongrind som tåler ekstreme påkjenninger. Finnes i to utgaver: enkel eller dobbel. Grindene leveres i fire standard bredder. CE godkjente løsninger for offshore eller onshore bruk, lukker seg selv ved hjelp av tyngdekraften, ingen fjær eller hengsler som utsettes for korrosjon eller slitasje. Smart og brukervennlig patent.

Selvlukkende grind
Go top

Til toppen