Wiśniowski V-King hurtigfoldeporter

Vi synes kvalitet er viktig og forhandler derfor Wiśniowski V-King hurtigfoldeporter. V-KING er den perfekte løsningen for logistikksentre, havner, flyplasser og andre industriområder som krever lukket område til enhver tid. V-KING er en foldeport produsert for høyfrekvent bruk og som hurtig åpner og stenger ved hver passering. Porten øker graden av adgangskontroll og gir god styring av trafikkflyt.

 

Robust konstruksjon

Materialene og løsningene som er brukt sørger for kontinuerlig god drift av port. V-KING foldeport er laget med kraftige rammer, sprossefylling og portstolper.

 

DAAB drivenhet

V-KING portene er utstyrt med DAAB automatisering og har en åpnehastighet på opptil 1 m/s. Dreiemomentet overføres til bladene gjennom et system av armer. Tofløyede porter leveres med opp til totalbredde på 10 m, og singlefløyede porter opp til 4 m bredde. Portene leveres enten med MT-, eller MK-motor, alt etter størrelsen på porten.

 

CE-godkjent

Porten har som standard ti sikkerhetslemlister, tre sett med fotoceller og to akutt sikkerhetsbrytere.V-King leveres ihht Standard PN EN 1324-1+A1: 2012. CE-godkjent.

 

Gjerder

Wiśniowski tilbyr et helhetlig system. Du kan kombinere porter med gjerder for industriområder eller hjemmet. Gjerdene gir trygghet, har god holdbarhet og er av høy kvalitet samtidig som de har eleganse og stil. Gå til Wiśniowski-gjerder.

Go top

Til toppen